Stichting voor bijzonder en openbaar primair en voortgezet onderwijs in de regio Haaglanden
LUCAS ONDERWIJS

Uitgelicht
Bekijk alle berichten

Aangepaste openingstijden tijdens zomervakantie

12 juli 2024
De zomervakantie is begonnen! Na een enerverend schooljaar hét moment om uit te rusten en weer op te laden. Thuis, tijdens dagjes uit of misschien op vakantie wat verder weg. Tot en met 23 augustus zijn de scholen gesloten. Ook Lucas Onderwijs heeft tijdens de zomervakantie aangepaste openingstijden en bereikbaarheid.
Verder lezen ›

Jaarverslag 2023: een jaar waarin kansen en uitdagingen hand in hand gingen

28 juni 2024
Met trots presenteren wij u ons jaarverslag van 2023 in een vernieuwde vormgeving. Voor het eerst verschijnt dit jaarverslag alleen digitaal en is er ook een online samenvatting beschikbaar.

 

 


Verder lezen ›

Onderwijsregio Haaglanden regelt stagevergoeding voor studenten lerarenopleiding voortgezet onderwijs

25 april 2024
Onderwijsregio Haaglanden gaat per 1 augustus 2024 alle studenten uit het tweede, derde en vierde jaar van de aangesloten lerarenopleidingen voor het voortgezet onderwijs een maandelijkse stagevergoeding bieden. 
Verder lezen ›

Scholen

47
Basisscholen
7
Speciaal (basis)onderwijs & expertisecentra
33
Locaties voor voortgezet onderwijs
Het best denkbare onderwijs willen we vormgeven door samen te werken vanuit waarden die zijn ontleend aan de christelijke geloofsgemeenschap. We willen aantrekkelijk onderwijs bieden dat zich onderscheidt door ontwikkeling, aandacht voor kwaliteit, goede zorg voor de medewerkers en solidariteit met kansarmen. Dit doen we in actief partnerschap met de maatschappelijke omgeving en met ruimte voor de diversiteit van al onze scholen.