Stichting voor bijzonder en openbaar primair en voortgezet onderwijs in de regio Haaglanden
LUCAS ONDERWIJS

Uitgelicht
Bekijk alle berichten

Startsein voor Kinderpostzegelactieweek op de Drie Linden

28 september 2022
Minister voor Primair en Voortgezet onderwijs Dennis Wiersma gaf vandaag het startsein voor de 74Kinderpostzegelactieweek. Op Basisschool de Drie Linden, een school van Lucas Onderwijs, bestelde hij twee vellen kinderpostzegels voor het goede doel.

 

 
Verder lezen ›

Start ontwikkeling kindcentrum De Vlieger op Ypenburg

26 september 2022
Vandaag tekenden de bestuurders van Lucas Onderwijs en Kinderopvang Morgen een intentieverklaring voor een nauwere samenwerking tussen onderwijs en kinderopvang in de wijk Ypenburg. PCBS De Vlieger en Up Kinderopvang (onderdeel van Kinderopvang Morgen) willen namelijk de komende jaren hun samenwerking intensiveren en verder uitbreiden. Stip op de horizon is de vorming van een kindcentrum.

 
Verder lezen ›

Vacature Lid van het College van Bestuur

23 september 2022
Lucas Onderwijs is op zoek een nieuw lid van het College van Bestuur. De ideale kandidaat is een verbindende, mensgerichte, resultaatgerichte en ervaren bestuurder met een brede (onderwijs)blik, hart voor het funderend onderwijs en oog voor leerling.
Verder lezen ›

Scholen

47
Basisscholen
7
Speciaal (basis)onderwijs & expertisecentra
32
Locaties voor voortgezet onderwijs
Het best denkbare onderwijs willen we vormgeven door samen te werken vanuit waarden die zijn ontleend aan de christelijke geloofsgemeenschap. We willen aantrekkelijk onderwijs bieden dat zich onderscheidt door ontwikkeling, aandacht voor kwaliteit, goede zorg voor de medewerkers en solidariteit met kansarmen. Dit doen we in actief partnerschap met de maatschappelijke omgeving en met ruimte voor de diversiteit van al onze scholen.

Vacatures
Dit is slechts een greep uit ons aanbod. Bekijk alle vacatures

Leerkracht domein 3 Basisschool De Vuurvlinder

24-40 uur per week
Basisschool de Vuurvlinder zoekt een leerkracht – Domein 3 (groep 7 en 8) voor 0,6-1,0 FTE (24-40 uur).

Leerkracht groep 5 t/m 8 Basisschool de Triangel

16-40 uur per week
Basisschool de Triangel zoekt een groepsleerkracht 5 t/m 8 voor minimaal 2 dagen.

Onderwijsassistent Montaigne Lyceum

0,8 uur per week
Het Montaigne Lyceum is met onmiddelijke ingang op zoek naar een onderwijsassistent voor het team havo/vwo bovenbouw voor 0,8 fte.

Administratief medewerker RKBS De Waterwilg

24-40 uur per week
RKBS De Waterwilg zoekt per 1 december 2022 een administratief medewerker voor minimaal 3 dagen (eerder of later is mogelijk).

Werken bij Lucas

Lucas Onderwijs ziet haar medewerkers als de sleutel tot de kwaliteit van het onderwijs op haar scholen. Gezamenlijk streven we naar aantrekkelijke en inspirerende scholen om in te werken. Met een cultuur gericht op ontwikkeling, kennisdeling en professionaliteit, biedt Lucas Onderwijs ruimte voor groei, zelfontplooiing en ontwikkelingsmogelijkheden. Samen zorgen we ervoor dat we met plezier ons onderwijs elke dag een beetje mooier maken!

LucasAcademie

3
okt

Armoede is topsport

maandag 03 oktober 2022
Tijdens dit interactief webinar, door Onzichtbaar Den Haag ervaar je zelf hoe het is om in armoede te leven en voor welke keuzes je komt te staan. De bijeenkomst zet je aan het denken over hoe het is om als kind in armoede te leven. 
Verder lezen ›
5
okt

Module Hoe bouw je een personeelsdossier op?

woensdag 05 oktober 2022
Waarom moet je een personeelsdossier opbouwen en hoe doe je dat dan? Hoe ga je als werkgever om met een arbeidsconflict of disfunctionerende medewerker? Welke verplichtingen heb je als werkgever? En hoe geef je een verbetertraject vorm?
Verder lezen ›
5
okt

De Gelukkige Klas: Gedrag en groepsdynamiek in je klas

woensdag 05 oktober 2022
Als startende leerkracht zit je met veel vragen. Vaak kun je bij je collega’s terecht, maar het is ook fijn om je ervaringen te delen met andere starters. In De Gelukkige Klas gaan we aan de slag met vraagstukken die je als startende leerkracht tegen kunt komen.
Verder lezen ›
11
okt

Gedragsparade (VMBO)

dinsdag 11 oktober 2022
In navolging op de succesvolle Gedragsparade voor leerkrachten in het po, organiseren we dit jaar speciaal voor medewerkers in het VO de Gedragsparade VO. Ieder mens is, reageert, leert en gedraagt zich anders. Dat maakt ons uniek, maar soms is het handig om te weten waar de verschillen vandaan komen, hoe je er mee om kunt gaan en hoe je kunt blijven relativeren. 
Verder lezen ›
12
okt

Intervisie integraal verantwoordelijk schoolleiders vo

woensdag 12 oktober 2022
Een aantal keer per jaar komen startende of nieuw bij Lucas Onderwijs integraal verantwoordelijk schoolleiders uit het voortgezet onderwijs bij elkaar om op professionele wijze ervaringen uit te wisselen en vraagstukken vanuit de dagelijkse praktijk met elkaar te beantwoorden. 
Verder lezen ›