Samenwerkingsschool Emmaüs
Leenkamp 15
2264 KW Leidschendam
tel. - 070 - 327 8018
fax - 070 - 3202737

info@emmaus.lucasonderwijs.nl
www.swsemmaus.nl/


Wij zoeken een leerkracht voor groep 3 t/m 7 per 1 augustus 2018 voor 0,5 - 1,0 fte


ALTIJD AL OP DE EMMAÜS WILLEN WERKEN?

RK-PC SWS Emmaüs is op zoek naar nieuwe collega’s voor groep 3 t/m 7 per 1 augustus 2018 voor 2,5 t/m 5 dagen. (0.5-1.0 fte)
Dit betreft geen vervanging, maar vervulling van vacatureruimte.

Ben je op zoek naar een uitdagende baan op een school die altijd in beweging is? Wil je, net als wij, werken op een school waar je trots op bent? Wil je ons onderwijs mee helpen ontwerpen en wil je werken in een team met enthousiaste mensen die elke dag op zoek zijn naar wat het beste is voor elk kind? Waar wacht je dan nog op…. Solliciteer!

WIJ ZOEKEN
Een bevlogen leerkracht.
Een leerkracht die hart heeft voor het onderwijs en “de kinderen achter de klas ziet”. Een leerkracht die eigenaarschap, welbevinden, betrokkenheid en zelfstandigheid belangrijk vindt. Een collega die optimistisch en flexibel is en mee wil werken aan innovatief onderwijs. Iemand die een eigen mening heeft over goed onderwijs, daarvoor uit durft te komen maar toch een teamspeler is. We zoeken een collega die bereid is om elke dag te leren en uit elke dag het beste te halen en als dat niet lukt, er vertrouwen in heeft, dat wat vandaag niet lukt, morgen wel zal lukken, zolang we het maar samen proberen, “we samen op weg gaan”.

DE FUNCTIE
Op Samenwerkingsschool Emmaüs werk je in een team van 43 collega’s. Er komen elke dag rond de 560 kinderen naar onze school. In elk leerjaar zijn er twee á drie parallelklassen. Je werkt nauw samen met je collega's. Samen ben je verantwoordelijk voor de twee of drie groepen van hetzelfde leerjaar. We zijn een school die volop in ontwikkeling is. We vinden het belangrijk om de nieuwste inzichten, verkregen uit gedegen onderzoek, in ons onderwijs te implementeren. Zo hebben we jaren geleden al het coöperatief leren en de kanjertraining ingevoerd. Daarnaast werken we met Snappets (tablets) in de midden- en bovenbouw en werken we aan eigenaarschap, welbevinden betrokkenheid, zelfstandigheid en de 21 Century Skills. We hebben er voor gekozen de groepsplannen te verruilen voor een werkbaarder concept, omdat we geloven dat de kinderen daar beter van worden. Een beetje eigenwijs is dat misschien maar wel goed onderbouwd! We werken niet met groepsplannen, maar willen vorm geven aan gepersonaliseerd leren dat recht doet aan elk kind. De komende jaren willen wij hier met de hele school verder vorm aan geven.

WIJ BIEDEN
Een veelzijdige baan met groepen kinderen die een top – leerkracht verwachten en verdienen. Ervaren parallel collega’s en een veelzijdig, professioneel en warm team. Een school waar we met elkaar op weg zijn naar de toekomst. Wil je met ons meelopen? Mail dan voor maandag 14 mei je Curriculum Vitae en motivatie (op wat voor een ludieke wijze dan ook) naar jheemskerk@emmaus.lucasonderwijs.nl
t.a.v. Joost Heemskerk
Vóór 18 mei hoor je dan of je bent uitgenodigd voor een gesprek op woensdagmiddag 23 mei. 
| Lucas Onderwijs | Basisonderwijs | Voortgezet onderwijs | Speciaal onderwijs |